Muutamien maagisten syysiltojen aikana, muutamme Jugendsalin uniikkiin ja tunnelmalliseen ravintolaan mihin kutsumme teidät mukaan ”The Craft food experience”-tapahtumaan. Nauti korkealuokkaisesta artesaaniruoasta ystävien, tuttavien ja perheen seurassa ainutlaatuisessa ympäristössä Pietarsaaren sydämen keskustassa. Tarjoamme mahdollisuuden nauttia turvallisesta olosta ja olemme onnistuneet luomaan mahdollisimman corona-turvallisen ravintolaympäristön. Keittiö on auki ja otamme varauksia vastaan seuraavasti: pe/la 16-22, kattaukset klo 16.30 / 19. Menuun löydätte tämän linkin kautta.

Olette sydämellisesti tervetulleita Jugendsaliin joulukuussa. Käy meidän webshop-sivulla tämän linkin kautta ja varatkaa etukäteen edullisia menuita.

Jugend Home Hotel

Tervetuloa meille!

Jugend tarjoaa henkilökohtaista palvelua kodikkaassa ympäristössä.

Meillä on 20 hotellihuonetta josta kaksi sviittiä. Wilma-sviitti neljännessä kerroksessa missä on oma pieni sauna ja Jugend-sviitti missä on kylpyamme. Huoneenkoot, sisustus ja ikkunankoot vaihtelevat. Huoneissa on tv, ilmainen langaton internetyhteys, keskusilmastointi, hiustenkuivaaja, kahvi/teekeitin ja minibaari.

Hintaan sisältyy aamiainen ja iltasauna maantaista lauantaihin.